Jeg hedder Lea og er 45 år

Helt kort; så begyndte jeg at lave yoga som 24årig - egentlig mest fordi jeg havde hørt en kvinde fortælle i et tv-program, at hun havde fået større bryster af det. (Shhh....).Det fik jeg ikke. Men jeg fik noget meget bedre!

Til yoga blev jeg optaget af, hvordan jeg kunne arbejde med udholdenhed og smidighed både fysisk og mentalt - og hvordan jeg bagefter følte mig stærkere og mere fleksibel også andre steder i min hverdag. 

F-eks, når jeg som almindelig skolelærer skulle underivse en klasse på 24 elever, der meget hellere ville ud og lege, og at det på ingen måde ville nytte at blive vred eller tage det personligt. 

Her hjalp min kropslige og mentale erfaring fra yoga mig helt vildt. At jeg mange gange havde stået på yogamåtten i en fysisk udfordrende stilling, stolt og tolmodigt - uden at ville væk fra den og uden at identifisere mig med  den. 

At kunne finde ind i den samme ro "ude i den virkelige verden". Har gjort en verden til forskel i mit liv.

Hvilket jeg stadig synes er ret sejt :)

For 6 år siden tog jeg Hamsa Yogastudies 200 timers yogalæreruddannelse. Især for at blive klogere på, hvad det var yogaen kunne, og hvorfor jeg nogle gange fik det så godt af at lave yoga? Et spørgsmål der stadig optager mig, og som jeg stadig arbejder mig dybere ind i. 


Min uddannelse

• Jeg har 2 års uddannelse i idræt som linjefag

• Jeg 300 timers yogalæreruddannelse

•  workshops og kurser i yoga, krop, vejrtrækning og meditation

• 15 års erfaring med undervisning og formidling


- og jeg bliver hele tiden klogere på, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. 


For mig personligt er det bedste, at yoga er en vej til at mærke MIG selv, og hvad JEG vil.

Min undervisning

•Jeg bruger alt det, jeg ved, når jeg underviser. 

•Jeg underviser Hatha-yoga, Yin-yoga og Restorative-yoga og guider ud fra alingmentprincipper, som jeg oplever gavnlige for krop og sind. 

•Jeg er inspireret af vinyasa yoga og bruger det, når jeg guider en yogaklasse, så bevægelserne  følger åndedrættet bliver flydeldende.

•I løbet af en yogaklasse inviterer jeg opmærksomheden tilbage til kroppen igen og igen. På den måde vil du opleve at praksissen bliver meditativ. 


Er du interesseret i at prøve min undervisning, kan du finde Yoga-videoer guidet af mig her:

Yoga videoer