Skader - Yoga som behandlig

Jeg har gode erfaringer med at bruge yoga til at arbejde med skader


Egenskaber ved yoga:

- vejrtrækningen har enorm betydning

- kropslig opmærksomhed

- kropslig forståelse


Jeg kan hjælpe dig med at bruge ovenstående på en inteligent måde og blive din egen bedste ven til at forstå og arbejde med skader. 

Jeg har ikke et quik fix til at helbrede skader. Men jeg har ved hjælp af yoga lært at forstå min krop og har arbejdet mig ud af rygsmerter, som min læge sagde, at jeg nok bare  måtte acceptere.

Jeg har  også oplevet, hvordan yoga kan forværre smerter

De første år, jeg gik til yoga, oplevede jeg, hvordan jeg nogle gange ankom med ømhed/ubehag et sted i kroppen og at kunne gå derfra uden nogen af delene. Jeg har også prøvet det omvendte, at måtte gå fra en yogaklasse med smerter/ømhed uden at forstå hvorfor.

I dag ved jeg, at min manglende viden kombineret med min oplevelse af, at yogalæreren vidste alt, var årsag. 

Derfor er det vigtigt for mig at min undervisning styrker eleven i at mærke efter, hvad det er kroppen fortæller. Det er kun eleven selv, der kan mærke det!

Jeg kan se en masse og bruger hele tiden. Men jeg kan ikke mærke, hvordan det føles inde i en andens krop. Det har jeg meget stor respekt for. Og jo mere eleven kan fortælle, jo længere kan vi nå sammen.