Behandling

Jeg tilbyder også Restorative behandlinger

Efter at have taget en del Restorative Yoga timer med Ditte Bykærholm, valgte jeg selv at tage en 50 timers overbygning på min yogalærer uddannelse og specialiserede mig i Restorative yoga. 

En Restorativ behandling består af Blid Hatha og Restorative Yoga. Restorative Yoga er liggende eller siddende stillinger, hvor du kan give helt slip og lade tyngdekraften gøre arbejdet. Vi går altså ikke efter et stræk, kun ren afslapning. Jeg vil udvælge stillingerne efter dit behov. Det eneste du skal gøre er at sige, hvis du ikke ligger rart og så ellers lade kroppen marienere i stillingen i alt mellem 3 og 10 minutter.

Restorative Yoga vinder lige så stille ind på markedet både her hjemme og i USA. Det gør det fordi det som eneste yogastil går så dybt i samspill med det parasympatiske nervesystem. Det kan derfor gøre underværker som supplement til genoptræning, eller alene, hvis genoptræning ikke er en mulighed. Restorative Yoga har en positiv effekt på den mentalesundhed. Da den giver kroppen mulighed for at give slip og overgive sig. Hvilket skaber ro dybt inde i systemet. 

Første gang du prøver Restorative Yoga kan det godt have en kraftig eftereffekt i form af ekstra energi/manglende energi/tioletbesøg/tung søvn/ irritation. Det er de symptomer jeg har fået af tilbagemeldinger. Symptomerne forekommer især hos personer, der har været under pres fysisk eller mentalt over længere eller kort tid.