Hvad gør dig glad?

Et simpelt spørgsmål

Ikke desto mindre et væsenligt spørgsmål


Hvad gør dig glad?


F.eks. hvis jeg køber en ny ting, bliver jeg glad. Hvis en siger  noget pænt til mig, bliver jeg glad. Og det er dejligt, men det går ikke særlig dybt. Det vækker en rar følelse, kortvarigt. 

En god følelse, men betinget af noget udenfor dig selv.


 - I dag er mange af os "ude af os selv", forstået som, at vi er orienteret ud mod verdenen; hvad tænker andre om os - hvordan tager vi os ud (i andres øjne - og vores egne). Vi kender det bl.a. fra sociale medier, de er meget visuelt orienteret og man kan oven i købet få "likes" fra andre.


Men hvordan føles det er at være hjemme i sig selv?


Yoga er en måde at vende hjem på. Tage følehornene ind. Mærke efter. Hvad gør mig glad. Hvad giver mig en følelse af at være okay, præcis som jeg er?